Movies

- Impression video of the sculptures in Renswoude 2017

- I edited this movie for the foundation 14Karaats. It is a movie in which the artist show how they think and work. Id did the interviwes myself . See also:The Making of of the scultpures: Grebbelinie around Renswoude.

- 14 september heb ik samen met Tineke een bijzonder lied uitgevoerd bij De Pionier. De Pionier heb ik voor de beeldenroute 14Karaats gemaakt en speciaal voor dit beeld heb ik zelf een lied geschreven. In het volgende filmpje kunt u kijken en luisteren naar de uitvoering ervan:

- van 14 juni t/m 14 september 2014 heb ik deelgenomen aan de beeldenroute 14-Karaats in het Beekdal in Renkum. Kijk voor meer info op www.14karaats.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/stichting14karaats. Bekijk de video over het ontstaan van De Pionier:

- Bekijk hier een impressie van deze beeldenroute 2014 van Stichting 14Karaats in het prachtige Renkums beekdal:

- Watch the video about Hadewych Roelofsen. This film is made by: wwwproducties.

- van 17 mei t/m eind oktober 2014, beelden in de beeldentuin van Galerie Zuid. Openingstijden: wo., vr., zat.: 14.00-17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.galeriezuid.nl. Bekijk hier het interview op TV Ede, het programma Mooi Zo van 26 mei:

 

 
 

Facebookpagina:

www.facebook.com/hadykunst.

 

Contact  Veelgestelde vragen  Links