Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of een werk nog te koop is? Op de website staat vermeld of een kunstwerk al verkocht is. Als er een kunstwerk net verkocht is, dan wordt dat zo spoedig mogelijk op de website vermeld. In sommige gevallen kan, als het betreffende kunstwerk al verkocht is, een kopie worden vervaardigd. Neemt u voor de zekerheid contact met me op.

Zijn de prijzen actueel die op de website staan? De prijzen van de werken zijn actueel. Als er een kunstwerk net verkocht is, dan wordt dat zo spoedig mogelijk op de website vermeld. Als u interesse heeft om een kunstwerk te bezichtigen, kunt zich hiervoor wenden tot Hadewych Roelofsen, door gebruik te maken van de contactpagina. U bent van harte welkom!

Kan ik de kunst ook eerst bekijken? Op deze website vindt u een selectie van mijn werken. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen op een van de actuele exposities of op de doorlopende expositie aan huis.

Hoe bestel ik een kunstwerk? Het bestellen van kunst gaat altijd persoonlijk, stuur een email bij interesse of neem telefonisch contact op met de kunstenaar: U kunt het werk komen afhalen. Er is ook een mogelijkheid om een werkstuk naar u op te sturen. Houd hierbij wel rekening met extra verzendkosten, afhankelijk van de omvang en het gewicht van de kunstwerken.

Kan ik ook kunst huren? In overleg is het mogelijk om een beeld of schilderij tijdelijk te huren, zoals dat gaat bij een kunstuitleen. Het kan ook zijn dat u twijfelt om een werk aan te schaffen en in dat geval kunt u in overleg het werkstuk een poosje lenen of huren.

Heeft u een andere vraag?

Stuur een email naar info@hadykunst.nl en ik zal u zo spoedig mogelijk antwoorden. Uiteraard kunt u mij ook bereiken op mijn mobiel: 06 234 68 481.